Tuesday, March 28, 2006

Ke Pesta Buku Antarabangsa with LOVE! (2)

Mmmmmmmmmmm
tak ingat nak cite, kita gi pesta buku ngan kawan2 kita kat Pahang ni
Fakhzan (Nor kenal) ngan Ija (junior KA-rasanya Norli mesti teringat kalu jumpa lagi skali) - tapi nor dah kenal 2-2
Sampai kat Legend hotel, ramainya stewardess India Airline.
Fakhzan kata (dialog wat sendiri) "Amma, boleh tak saya jadi stewardess India Airline".
As kata "Mmg seswai muka pun dah ada meh, tapi kena pakai sari le, and body kena langsing cam langsir".
Tunggu Pie (supplier YPJ), tak lama, pastu dia dtg, jengjengjeng, tapi tak de pepepun (saja je bunyi jeng3 tu ~ padahal Pie good looking person kata Nor, hehehe, kataku jua)
pastu kita worang terpaksa separate ler sbb supplier lain
Fakhzan kitaorg makan kat warung mamak jer, awk makan kat McDonald! Ai, Pie ni mmg nak kena laser.
Bilik aircond rosak, tak sejuk langsung
Fakhzan eksen bilik dia besor kononnye "Hek eleh Fakhzan, tak heran la, kitaorg dapat laser pointer kan Ija?" (thank you John Wiley hehehe)

citer lain
How big book fair 2006? Just see for yourself, dan jgn lupa singgah ler ke booth SABA Islamic Media. For those yg dah ada anak, ada banyak material ler dibeli utk didikan anak2 dari awal. Me, suka CD I Look I See, Yusof Islam, lagu al Khaliq adalah lagu dodoianku (lullaby to my anaks buah yg kecik2 jer) ~ confirm leh tido ~ dgn syarat kena nyanyi dengan menggunakan tonasi 4-8Hz sahaja, kalu kuat beno, sakit ler telinga kekanak tu! (dan satu lagi, pitching jgn lari ke longkang) dan kat cd ni pun ada lagu my mother yg selalu kuar kat TV, Zura suka sgt lagu ni.

cite lain lagik
tapi ada kes ngan Nor, asal jumpa Nor je ada memory to remember (kita simpan sendiri ler nor, wargh9x)

3 comments:

wa_daah said...

yg tak larat kes ayam tu....haha

Asal Sulaiman said...

"Ada apa" kata seseorang di bilik 1129
.....dan kita dah tua2 ni pun berlari (tua ke?)
menuju ke lif
dengan gelak sampai sakit perut dengan rasa "emergency" nak ke toilet
Amma!

p/s: ingatlah no bilik di hotel anda!

wa_daah said...

akan ku ingat sampai bila2 as....lawak giler....