Wednesday, March 29, 2006

Ke Pesta Buku Antarabangsa with LOVE! (3)


Apa ni, lagi2 Ke Pesta Buku Antarabangsa. Rileks, hopefully lepas ni x cite lagi. Lets pray this will be the last. Cite pasal buku, banyak yg kitaorg buku, especially pada mereka yg nak reduce tax leh le beli buku banyak2. Nak abis dah pesta buku ni. Cepat2 datang kengkawan. Yang nak menambah ilmu berumahtangga, jgn ler tunggu lagi. Kot2 dapat diskaun. Leh buat koleksi kat rumah. (hehehe)

Tambah skit je cite pesta buku ni
dapat influence nor beli buku hadith ~ Imam Bukhari.
Saje je nak cocok nor kot2 dia leh provide 1 hari 1 hadith.
Leh ler kita belajar sama2.

mari ler ke blog nor reramai pas ni

http://cam0mile.blogspot.com/

1 comment:

wa_daah said...

koleksi hadith tu mmg nak cari kat pesta buku tu...dpt pulak jupe as, so leh la mintak advice maklumla ambe kurang arif buku mana yg paling bagus...untuk panduan bila ada kemusyiklan....Alhamdulillah, pasni bole kongsi ngn korg....