Ke Pesta Buku Antarabangsa with LOVE!

Nor mesti tergelak kalau baca title posting kali ni, sayangnya tak ramai yang singgah dan nak bagi komen.
Hey, blogging sekarang ni amatlah glamour ler, pekata sekali skala singgah, tak pun ramai2 buat blog lepas tu post, nanti bolehlah link blogspot banyak2.
Tau korang mesti kata buzy ler, ai, buzy, buzy (aku pun buzy jugak sebenonye).
Tapi kena tulis gak selepas sebulan tak menulis, takut terlupa.
Ada apa dengan Pesta Buku Antarabangsa?
Ada apa dengan with LOVE?
Entah, tak tau la apa, mungkin skrg musim org bercinta kot! Macam2 cinta, macam2 cerita cinta. Hehehe............(hanya orang memahami akan memahami)
Ke Pesta Buku dengan penuh kejutan, dapat jumpa Nor dengan tanpa plan berbulan2 (biasa la, tu kan cara kita sejak lama).
Call Zaf, Zaf tak return call pun, pastu return la jugak unfortunately dia dah balik kampung da......camna nak lepak sesama?
Setahun tak jumpa, dah jumpa sampai tak selera makan, nor kata "Kalau jumpa As tak leh jadi matured".
Kata As, "Hek eleh, korang memang tak matured sebenonye, ngan orang lain tak tunjuk, konon dah matured".
Kita dah lama terpisah sebenonya, tapi janganlah terpisah "kita" dalam hati masing2. Sayang, kita dah kawan lama.
Kata As dan Nor, "teruk dah skrg ni, member2 yang dapat baby baru pun kita tak sempat jenguk, apa lagi yg bakal dapat baby baru, hehehehe (sempat lagi tu)".
Kata As pada Nor, "Pekata kita tak payah plan, kita jenguk je member2 even tak dapat baby baru, kot2 dapat baby baru, tu kira jumpa in advance, takut lepas dapat baby tak dapat jugak nak jenguk lagi".
Pepepun, pesta buku memang pesta buku with love, dapat jumpa member baik lama, hendak apa lagi untuk diertikan perkataan "LOVE" itu.............
(hahaha nor tak rasa ke ayat as ni dah semakin bersastera, jgn jealous)

Kepada member2 yg dapat baby baru, TAHNIAH, moga ada kelapangan nak jenguk baby2 korang, INSYAALLAH.

Comments

ns49 said…
ni first time guna blog ni... saja testing
ns49 said…
sibuk slalu la korang ni... tu lum ada family lg..lain la mcm aku...
ooo g pesta buku x cita kalu x leh la jupe....
as zura ape cita aaa... lama x dgr kabo dia...
ns49 said…
as aku rasa ramai yg x tau nk guna blog ni... apa kata ko cite skit kt diorg..
nor td tgahari jumpa kak Zie.. ingat tak... dia tgh sarat ngandung utk ank kedua.. dia tanya nor gak...dia lecturer kt elektrikal ni...
lambat sgt tunggu korang ni.. aku pun dh nk masuk dua...
ok bye.. tunggu reply dr member lain..
Asal Sulaiman said…
tq noli singgah gak kat blog ni
zura, pernah jumpa dia skali
tu pun terserempak kat ampang park
tak sempat nak borak lama sbb diaorg 3 generasi jalan sama shopping (masa tu aku jalan ngan adli)
autie-zura-ngan anak zura
aku rasa phone dia hilang, samada tukau nombor baru
tapi tepon la guna no umah
mesti dia ada
insyaallah
wa_daah said…
yup...tul as....
sampai tak lalu makan n tido....sbb byk sgt chot chet haha....

"buku" tu nor tak sempat baca lagi...tak sabar nak bersastera ni....nampaknyer as dh tercabar hehe
Asal Sulaiman said…
Nor as dah khatam
dah angau tahap cipan ngan "buku" tu
sampai buat ulasan
tapi tak nak bagi nor baca
nanti nor nak tiru as nyer ulasan yg bersastera jugak
confirm nor jelous
ns49 said…
buku ape yg korang baca haa, cuba la story skit
wa_daah said…
uiks....tunggu dan lihat je la sape yg kena...
Asal Sulaiman said…
norli
kau kena baca Advencer Si Peniup Ney oleh Faisal Tehrani
diangkat isu muzik dalam islam
lain dari lain but totally informative
to me, I Like It Very Much

Popular posts from this blog

Mimpi

Yang dimain-mainkan: Ubat Gigi

Pernah dengar Pulut Himpit?