Bercinta tanpa restu keluarga

Gambar yang kawan kirimkan dengan tajuk di atas lewat e-mail, so sweet (funny too) !

p/s: yg memberiku gambar ni, cam seswai jek kan, cam suatu masa dulu :p, jgn mare.

Comments

wa_daah said…
saya rase saya setuju ngn pendapat cik asal..... :-)
ieka said…
assalamualaikum wbt

As, masuk dunia blogging tak beritahu. :) No problem nak add, silakanlah. Berbesar hati saya.
Insha-Allah mmg hajat juga nak add As dlm list blogger cuma taktau sempat ke tidak buat masa ni.

Anyway, hebat juga awak menulis :P
Asal Sulaiman said…
wa_daah, hehehe, faham maksud ku :P
Asal Sulaiman said…
ieka, thanx, segan nak beritau awal belum ada material dan tak tahu direction mana nak menulis

dah add blog ieka, banyak yg boleh belajar dr ieka

thanx, x pandai menulis sebenarnya, tengah belajar2 menulis

buah cempedak diluar pagar,
kalau salah tolong tunjukkan
ieka said…
i've went thru most of your writtings. You do write well, not everyone can writes like you and your writting as well need people to think beyond the scope.

As, awat pantun tu macam tak kena.. ahhaha ala, ika pun tulis cacamarba jugak. all sort of life and topics included. teruskan usaha anda! chaiyo chaiyo!;)

Popular posts from this blog

Mimpi

Yang dimain-mainkan: Ubat Gigi

Pernah dengar Pulut Himpit?